Σε αναζήτηση του Φωτός
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Μοιραστείτε | 
 

 Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Voladore
Νεόφυτος
Νεόφυτος


Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 17/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Δευ Ιαν 17, 2011 6:23 pm

Έκανα μια μικρή διατριβή πάνω στο θέμα των Αληθινών Βρυκολάκων. Αποτελεί μια αναλυτική περιγραφή και έναν χρήσιμο οδηγό σε όσους επιθυμήσουν να βαδίσουν το μονοπάτι. Διαβάστε λοιπόν και μάθετε!!!

Βρυκόλακες φυσικά και υπάρχουν, όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν σχέση με τα φανταστικά πλάσματα του Hollywood. Τις περισσότερες φορές δε πίνουν αίμα, αλλά απορροφούν Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce).

Η Ζωτική Ενέργεια παράγεται από κάθε έμβιο Όν, είναι γνωστή ως “Πράνα” στα σανσκριτικά, “Τσί” στη κινέζικη ιατρική, “Κί” στις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες και ως “Κά” στην Αιγυπτιακή γλώσσα. Επίσης αναφέρεται συχνά ως “Αμβροσία” και “Νέκταρ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχαιότητα οι Έλληνες το ονόμαζαν ως τροφή των θεών.

Ως συνήθως τα βαμπίρ επιλέγουν να πάρουν από τον άνθρωπο ζωτική ενέργεια και όχι από τα ζώα διότι η ανθρώπινη έχει υψηλότερη συχνότητα.

Η απορρόφηση Ζωτικής Ενέργειας έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα, διότι το Βαμπίρ ενδυναμώνει το αιθερικό/αστρικό του σώμα, νιώθει μια ευφορία, βελτιώνει τη συναισθηματική σταθερότητά του, ενισχύει την υγεία του φυσικού σώματος, έχει μεγαλύτερη επιτυχία σε μαγικές τελετές που πραγματοποιεί (διότι η μαγεία χρειάζεται ισχυρή θέληση, γνώση, και ζωτική ενέργεια) και αποκτάει αθανασία ψυχής αφού έρθει σε επαφή με Ανώτερα Αστρικά Βαμπίρ.

Όλο και θα έχετε ακούσει για άτομα που θεραπεύουν μέσω των χεριών, όπου ο θεραπευτής ακουμπάει τα χέρια του στον άρρωστο και του μεταδίδει την ενέργεια του. Τώρα για να καταλάβετε τη βασική διαδικασία του βαμπιρισμού, σκεφτείτε την ίδια κατάσταση αλλά αντίστροφα, δηλαδή αντί ο θεραπευτής να οραματίζεται ότι στέλνει ενέργεια, να προσπαθεί να πάρει την ενέργεια του θύματος.

Οι Βρυκόλακες πιστεύουν ότι κάθε άνθρωπος έχει 2 σώματα. Το Υλικό και το Αστρικό.

Το Υλικό Σώμα έχει όργανα και κυκλοφορικό σύστημα με αρτηρίες και φλέβες για να ρέει το αίμα.

Το Αστρικό Σώμα έχει 7 βασικά Shens ή αλλιώς ονομάζονται Chakras, τα οποία αποτελούν τα βασικά όργανα της αστρικής ψυχής. Το Shen είναι αιγυπτιακή λέξη και σημαίνει δακτυλίδι ή κύκλος, είναι επίσης ένα σύμβολο αιωνιότητας γιατί δεν έχει αρχή και τέλος. Το κάθε Shen γυρίζει συνεχώς κυκλικά. Η κατεύθυνση και η ταχύτητα εξαρτώνται από την υγεία και καθορίζονται αυτόματα από το Shen. Επίσης το αστρικό σώμα έχει τα “Meridians” τα οποία αποτελούν τις αντίστοιχες φλέβες και τις αρτηρίες της ψυχής, μέσω από τα “Meridians” ρέει η πρανική ζωτική ενέργεια (Lifeforce).

Όπως έλεγε ο σοφός Ερμής ο Τρισμέγιστος, «Ότι ισχύει υψηλά, ισχύει και χαμηλά», δηλαδή ότι συμβαίνει στο μακρόκοσμο, συμβαίνει και στο μικρόκοσμο. Έτσι λοιπόν και ότι ισχύει στο φυσικό σώμα, ισχύει και στη ψυχή. Το φυσικό/υλικό μας σώμα για να επιζήσει χρειάζεται ενέργεια που την αποκτά μέσω της τροφής. Το αστρικό μας σώμα όσο υπάρχει το υλικό σώμα, τρέφεται από αυτό και αποκτά μέσω αυτού τη βιοενέργεια δηλαδή τη ζωτική ενέργεια. Όταν όμως το υλικό σώμα πεθάνει, τότε η ψυχή καταναλώνει την ζωτική ενέργεια της και μετά από ένα χρονικό διάστημα πεθαίνει και αυτή με τη σειρά της.

Όταν πεθάνει το φυσικό υλικό σώμα έχουμε το Πρώτο Θάνατο. Αν πεθάνει το αστρικό σώμα έχουμε το Δεύτερο Θάνατο.

Ο Θνητός είναι καταδικασμένος να πεθάνει, πρώτα σωματικά και μετά ψυχικά, ο Βρυκόλακας πεθαίνει σωματικά, αλλά δεν πεθαίνει ψυχικά. Έτσι ζει αιώνια συνεχίζοντας και μετά θάνατον να παίρνει ενέργεια από τους ανθρώπους. Τρέφει τη ψυχή του μέσω αστρικών επιθέσεων και από τη λατρεία των ανθρώπων. Μια ευχή των Βαμπίρ είναι: «Ας είναι το ΚΑ μαζί με το ΜΠΑ σου», στα Αιγυπτιακά “ΚΑ” είναι η ζωτική ενέργεια και “ΜΠΑ” η ψυχή!

Οι βρυκόλακες αρχικά διδάσκονται στα βιβλία τους την επέκταση της ζωής του σαρκικού σώματος. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσω καλύτερης διατροφής, γυμναστικής, με καλύτερη πρόληψη και προστασία από κινδύνους της καθημερινότητας και αποφυγή των απειλών (μαθαίνουν πολεμικές τέχνες κτλ). Επιπλέον μελετούν τις δυνατότητες για επέκταση της ζωής με τη βοήθεια της μελλοντικής ιατρικής. Πολλοί μάλιστα ασχολούνται και με τη κρυογονική και μελετάνε τη νανοτεχνολογία.

Όμως γνωρίζουν ότι κάποτε θα πεθάνει το υλικό τους σώμα ότι και αν κάνουν, οπότε για να διατηρήσουν τη συνείδηση και τη ταυτότητά τους διδάσκονται το πώς να επιτύχουν Αθανασία του αστρικού σώματος. Έτσι ο Δεύτερος Θάνατος δε μπορεί να τους αγγίξει.

Για να ανέβει σε υψηλότερη συχνότητα και να μεταμορφωθεί το αστρικό τους σώμα από ανθρώπινο σε βαμπιρικό δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουν το πως θα αποκτήσουν τη πρανική ενέργεια από τους ανθρώπους, έτσι λοιπόν χρειάζονται τη βοήθεια των Αρχαίων Βρυκολάκων, των Απέθαντων Θεών όπως θέλουν πολλοί να τους ονομάζουν που πλέον ζούνε χωρίς σάρκα στο αστρικό πεδίο.

Μέσω μιας τελετής που τη γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι, οι επίδοξοι μελλοντικοί βρυκόλακες στέλνουν στους Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς την ενέργεια που συλλέξανε από τους απλούς ανθρώπους. Αν οι Θεοί ικανοποιηθούν από αυτή τη προσφορά ενέργειας, κατά το τέλος της τελετουργίας τους επιστρέφουν ένα μικρό ποσό ενέργειας, μόνο που αυτή η ενέργεια έχει τη συχνότητα των Θεών και έτσι όταν εισαχθεί στο αστρικό σώμα του ανθρώπου, μεταμορφώνει σιγά σιγά τη ψυχή του. Για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση εντελώς, χρειάζονται πολλές επαναλήψεις της συγκεκριμένης τελετής. Μετά φυσικά συνεχίζεται να πραγματοποιείται εφόρου ζωής της σάρκας, γιατί δείχνει την εκτίμηση και το σεβασμό του Βρυκολακα προς τους Θεούς και επιπλέον είναι η μόνη μέθοδος επικοινωνίας μαζί τους. Η τελετή αυτή ονομάζεται “Vampiric Communion” ή “Sanguine Mass”.

Οι Βρυκόλακες με λίγα λόγια είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη γνώση της μαγείας, με ειδικές τεχνικές απορροφούν τη Zωτική Eνέργεια από τους άλλους και πραγματοποιούν τελετές μεταμόρφωσης του αστρικού σώματος στις οποίες καλούν τους Θεούς τους. Έχουν Θνητό Υλικό Σώμα Ανθρώπου, αλλά Αθάνατο Ενεργειακό (αστρικό) Σώμα Βρυκόλακα.

Φυσικά ένας άνθρωπος που απλά ασκεί βαμπιρισμό, αλλά όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Θεούς, δεν είναι Βρυκόλακας! Είναι απλά ένας μάγος που αποκτά αρκετή ενέργεια μη γνωρίζοντας τι να την κάνει. Μπορεί βέβαια η ψυχή του να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο αστρικό πεδίο, όμως δεν έχει αποκτήσει την αληθινή αθανασία και έτσι πάλι κάποτε θα πεθάνει. Οι απλοί βαμπιριστές μάγοι πεθαίνουν, ενώ τα αληθινά βαμπίρ ποτέ!

Είναι ενδιαφέρον ότι σε βιβλία Βρυκολάκων λένε ότι οι αρχαιότεροι Βαμπιρικοί Θεοί είναι οι Ανουνάκι! Γενικά έχουν πολλά ονόματα, Strigoi Morte, Undead Gods, Voladores, Annunaki κτλ. Αυτοί δίδαξαν στα ιερατεία τους πώς μπορεί ένας απλός άνθρωπος να τους μοιάσει.

Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι οι Ανουνάκι κράτησαν τους ανθρώπους ως υπηρέτες για να φέρνουν σε αυτούς το Ελιξίριο της Ζωής στους Ναούς τους. Αυτό το Ελιξίριο αναφέρεται συχνά ως “Ζωτική Ενέργεια”, “Αμβροσία”, “Σώμα”, “Κρασί”, “Αίμα”, “Πράνα”, “Τσί”, “Κί”.

Ιερά τους σύμβολα είναι ο Αιγυπτιακός Σταυρός που συμβολίζει την αθανασία, και ο Φτερωτός Ήλιος που έχει δύο φίδια.

Ο Φτερωτός Ήλιος με τα δύο φίδια Χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, τους Αιγύπτιους και τους Βαβυλώνιους! Συμβολίζει τους Θεούς που Ήρθαν από ψηλά. Στα Σουμεριακά αυτοί που ήρθαν από ψηλά λέγονται Ανουνάκι.

Τα δύο φίδια παραπέμπουν: 1) στα διπλά εγκεφαλικά ημισφαίρια τα οποία είναι χωρισμένα και κάνουν τον άνθρωπο να παραμένει υποταγμένο από αυτή τη γενετική διαίρεση που μας επιβλήθηκε, 2) στη διπλή έλικα του DNA στην οποία είναι θαμμένος ο κωδικός για να ξεκλειδωθεί η φυσική αθανασία από τον γενετικό προγραμματισμό των Ανουνάκι, 3) σε ένα αφιέρωμα στον Ανουνάκι Ένκι ο οποίος εκπροσωπείται παραδοσιακά για ακόμα πιο πολλούς λόγους ως δύο φίδια που περιπλέκονται, για την απόφασή του να εμποδίσει την καταστροφή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια ενός αρχαίου φυσικού κατακλυσμού, 4) η διττή φύση της πραγματικότητας όπως γίνεται αντιληπτή από αντίθετες οπτικές γωνίες, 5) στα “κέρατα”, που αντιπροσωπεύουν την επέκταση της δύναμης πέρα από το άτομο σε όλο τον κόσμο

Τα φτερά παραπέμπουν: 1) στην αποδοχή ότι οι Ανουνάκι κατέβηκαν από τους ουρανούς, επιστρέφοντας σε αυτό τον κόσμο, 2) στην υπενθύμιση ότι οι μορφές τους ακόμα κάνουν βόλτες στους ουρανούς αυτού του κόσμου ως δίσκοι φωτός (μερικές από τις φωτεινές σφαίρες που έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό δεν είναι σκάφη αντιβαρύτιτας UFO, αλλά είναι οι Ανουνάκι).

Η προέλευσή τους είναι μυστήριο. Υπάρχουν δύο θεωρίες!

Πρώτη άποψη είναι ότι αποτελούν εξωγήινα όντα που κάποτε με σάρκα και οστά επισκέφτηκαν τη Γη, εξέλιξαν γενετικά, δίδαξαν, υποδούλωσαν τους ανθρώπους και κατέχοντας γνώσεις περί αστρικού πεδίου φτιάξανε θρησκείες και ναούς ώστε και μετά το θάνατό τους να τους λατρεύουν οι άνθρωποι και να τους δίνουν ζωτική ενέργεια (Lifeforce). Έτσι εξασφάλισαν τη πνευματική αθανασία τους.

Μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια έφυγε από τον πλανήτη μας το είδος τους, παρόλα αυτά όσοι από αυτούς είχαν πεθάνει και ζούσαν στο αστρικό πεδίο ως Βαμπίρ, συνέχισαν να ασκούν έλεγχο στο πλανήτη με τη βοήθεια των ανθρώπινων ιερατείων. Δηλαδή είχαν στις αδερφότητές τους ανθρώπους με πλούτο και δύναμη που ασκούσαν πολιτική εξουσία και εφάρμοζαν τα σχέδια των Βαμπιρικών Θεών. (Ίσως να συνεχίζουν να εφαρμόζονται τα σχέδιά τους και σήμερα).

Δεύτερη άποψη είναι ότι γεννήθηκαν στο αστρικό πεδίο και δεν είχαν ποτέ σαρκικά σώματα. Στη πορεία των αιώνων επικοινώνησαν τηλεπαθητικά με ιερατεία των ανθρώπων και τους δίδαξαν ότι θα γίνουν όπως αυτοί αν τους λατρεύουν. Αυτή η θεωρεία τους παρουσιάζει σαν τους δαίμονες. Επίσης και σε αυτή τη περίπτωση πιθανόν οι οντότητες αυτές (ή αν θέλετε δαίμονες) να ασκούν εξουσία στο πλανήτη μέσω των πολιτικών και των πλουσίων που είναι μέλη στις ομάδες τους.

Στη σημερινή εποχή αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλοί Βαμπιρικοι Θεοί στο αστρικό πεδίο που κάποτε ήταν και αυτοί άνθρωποι, μάλιστα σύμφωνα με τα ιερά βιβλία των βαμπίρ, όσοι καταφέρουν να μεταμορφωθούν σε αληθινό βρυκόλακα όταν πεθάνει το υλικό τους σώμα μπαίνουν και αυτοί στην ομάδα των Θεών και πλέον είναι η σειρά τους να λατρευτούν! Οπότε λατρεύουν τους Θεούς γιατί κάποτε γνωρίζουν ότι θα έρθει η σειρά τους να λατρευτούν ως Θεοί!

Ο βαμπιρισμός μπορεί να ασκηθεί με διάφορους τρόπους. Είτε από απόσταση κοιτάζοντας το θύμα, είτε μέσω φυσική επαφής όπως χειραψία και αγκάλιασμα, είτε μέσω αστρικής προβολής όπου το βαμπίρ πηγαίνει εκεί που κοιμάται το θύμα και του ρουφά τη ζωτική ενέργεια. Επίσης μπορεί να ασκηθεί και μέσω τελετουργίας με τη χρήση ενός μαύρου καθρέπτη.

Το Βαμπίρ πρέπει να γνωρίζει πως η απόσταση είναι μια ψευδαίσθηση, και με ότι κοιτάει έχει μια αστρική επαφή. Επίσης πρέπει να ξέρει ότι η ψυχή μπορεί να επηρεαστεί από τη θέληση του ατόμου και να αλλάξει σχήμα. Και τέλος πρέπει να γνωρίζει πως για να ασκηθεί βαμπιρισμός πρέπει να έρθει σε επαφή το αστρικό σώμα του Βαμπίρ με το αστρικό σώμα του θύματος.

Όσον αφορά το βαμπιρισμό μέσω των ματιών, κοιτώντας το θύμα, το βαμπίρ οραματίζεται ένα αστρικό σχοινί να βγαίνει από τη ψυχή του, να προεκτείνεται και να τρυπά το αστρικό σώμα του θύματος. Επίσης νιώθει ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των 2. Έτσι έχει επιτύχει αστρική επαφή. Καλό είναι να γνωρίζει την ανατομία της ψυχής και να προσπαθεί να τρυπήσει κατευθείαν σε ένα από τα 7 chakras. Μετά αφού έχει επιτύχει αστρική επαφή, το μόνο που μένει να κάνει είναι να απορροφήσει την ζωτική ενέργεια, οπότε Εισπνέοντας αέρα στα πνευμόνια του φαντάζεται πως τραβά την ενέργεια του θύματος, και Εκπνέοντας αέρα φαντάζεται ότι αποθηκεύει την ενέργεια στο δικό του σώμα. Αυτή η τεχνική αναπνοής είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις τεχνικές βαμπιρισμού.

Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω φυσικού αγγίγματος, είναι ποιο εύκολο για το μάγο να το πραγματοποιήσει διότι όταν αγγίζουμε το φυσικό σώμα ενός ανθρώπου, τα αστρικά σώματα μας ενώνονται καθώς το αστρικό σώμα προεκτείνεται μερικά εκατοστά από το υλικό σώμα. Έτσι λοιπόν με μια απλή χειραψία έχουμε αποκτήσει αστρική επαφή με το θύμα μας και εφαρμόζουμε πάλι τη παραπάνω τεχνική αναπνοής για του πάρουμε την ενέργεια.

Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω αστρικής προβολής, είναι η ποιο δύσκολη τεχνική. Μόλις λοιπόν καταφέρει το βαμπίρ να διαχωρίσει τη ψυχή από το σώμα του, σκέπτεται το θύμα και μεταφέρεται στο μέρος που κοιμάται, το πλησιάζει και αγγίζοντας τον με το αστρικό του σώμα του απορροφά τη ζωτική ενέργεια. Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα τέτοιων επιθέσεων, το έχουν ονομάσει μάλιστα και ως το φαινόμενο της “μόρας” και λένε πως νιώθουν μια παρουσία να κάθετε πάνω τους και να τους αποδυναμώνει. Τις περισσότερες φορές περιγράφουν τη μορφή ως μια σκιά.

Αν μάλιστα το βαμπίρ είναι ισχυρό μπορεί να παίξει με το μυαλό του θύματος και να τον εξαπατήσει ώστε να νομίζει ότι έπεσε για παράδειγμα θύμα εξωγήινης απαγωγής. Διότι στο αιθερικό/αστρικό πεδίο μπορεί κάποιος να αλλάζει μορφές με τη θέληση του, οπότε ο μάγος/βαμπίρ παίρνει τη μορφή εξωγήινου και προβάλλει στο μυαλό του θύματος το σκηνικό ενός διαστημοπλοίου. Βέβαια αυτή η μορφή εξαπάτησης είναι σύγχρονη, καθώς τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι δε γνώριζαν για εξωγήινους, τα βαμπίρ έπαιρναν μορφές τη απόκρυφου Βρυκόλακα, του Λυκανθρώπου, της Νεράιδας, της μάγισσας, ή τη μορφή ενός δαίμονα, ή τη μορφή μιας τρομαχτικής οντότητας. Γενικά επιλέγουν τέτοιες μορφές επειδή η δημιουργία φόβου βοηθάει στο να χάσει ζωτική ενέργεια το θύμα ποιο γρήγορα. Υπάρχουν βέβαια και βαμπίρ που επιλέγουν να πάρουν τη μορφή μιας αγγελικής οντότητας.

Η σημερινή φιλοσοφία των βρυκολάκων χωρίζεται σε Dayside, σε Nightside, και σε Twilight.

Το Dayside είναι η υλιστική πλευρά και δίνονται κατευθύνσεις για το πώς κάποιος θα επιτύχει στην υλική ζωή, για το πώς θα αποκτήσει καλή κοινωνική θέση, το πώς θα γίνει αθάνατος σωματικά μέσω της τεχνολογίας και ενθαρρύνονται οι σαρκικές απολαύσεις. Στο Dayside σε γενικές γραμμές καλλιεργείται ο σκεπτικισμός.

Το Nightside αφορά το μεταφυσικό κομμάτι όπου διδάσκεται ο ενεργειακός βαμπιρισμός, η ανατομία του αστρικού σώματος, τα Τσάκρας, υπάρχουν τεχνικές για την απορρόφηση της ζωτικής ενέργειας και πληροφορίες για το Τελετουργικό της Κοινωνίας με το οποίο κάποιος μπορεί να καλέσει τους Θεούς των Βρυκολάκων με σκοπό να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε αληθινό βρυκόλακα.

Το Twilight αποτελεί την ισορροπία μεταξύ Dayside και Nightside. Προϋποθέτει κάποιος να έχει γίνει ειδικός στην Ημερήσια και στη Νυχτερινή φιλοσοφία ώστε να φτάσει στο επίπεδο του Λυκόφωτος. Να σημειώσω εδώ ότι ο όρος αυτός υπήρχε φυσικά στη κοινότητα των Βρυκολάκων για δεκαετίες πριν βγει τα ομώνυμο μυθιστόρημα Twilight που μετά έγινε και ταινία.

Τέλος όσων αφορά το θέμα για τη καταστροφή του βαμπίρ από τον ήλιο, αυτό είναι μέχρι ένα σημείο μύθος. Διότι το Βαμπίρ μπορεί άνετα να απολαύσει τον ήλιο, μπορεί ακόμα να πάει για μπάνιο το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει ή να πάθει μόνιμο κακό. Όμως υπάρχει ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συγκεκριμένα η βαμπιρική ψυχή όταν έρχεται σε επαφή με τον ήλιο αρχίζει και χάνει ζωτική ενέργεια, διότι την επηρεάζει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ηλίου, με αποτέλεσμα το Βαμπίρ να μη νιώθει μετά πολύ καλά. Μπορεί να αισθανθεί κουρασμένος, χωρίς ενεργητικότητα, και να πέσει η ψυχολογία του. Όμως αν βρει γρήγορα νέα θύματα μπορεί να αναπληρώσει την ενέργεια που έχασε από τον ήλιο.

Κλείνοντας να τονίσω ότι τα Βαμπίρ μπορούν να πάρουν ενέργεια είτε με τις παραπάνω ενεργειακές τεχνικές που ανάφερα, είτε πίνοντας μερικές μόνο σταγόνες αίμα. Στο αίμα ρέει επίσης η ζωτική ενέργεια. Όμως είναι μια τεχνική που πολλά τάγματα βαμπιρισμού την απαγορεύουν αυστηρά καθώς αποτελεί μια κανιβαλιστική και αηδιαστική κατάσταση που περιλαμβάνει τον κίνδυνο να κολλήσεις αρρώστιες όπως AIDS ή ηπατίτιδα, αλλά επίσης υπάρχει και κίνδυνος άσχημου τραυματισμού κάποιας φλέβας, αρτηρίας ή του νεύρου του χεριού από βελόνες ή ξυραφάκια. Επίσης είναι και δύσκολο να βρεθεί κάποιος δότης.

Πάντως ποιο εύκολα και άμεσα λαμβάνει κανείς ζωτική ενέργεια μέσω των μαγικών ενεργειακών τεχνικών, και έτσι δε χρειάζεται να καταφεύγει σε πόση αίματος.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mantis
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 278
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
Ηλικία : 41
Τόπος : Athens...by night...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιαν 19, 2011 12:13 pm

Καλημέρα μας...

Καλώς μας ήρθες Voladore...

Ενδιαφέροντα τα όσα διάβασα, αν και δεν βλέπω μεγάλες διαφορές με τα όσα λένε στο TOV (Temple of Vampire)... μπορείς να τα βρεις και στην ιστοσελίδα τους, όπως μπορείς να βρείς και τα τυπικά τους σε ανάλογες σελίδες και φόρουμ, ακόμα και το τυπικό ένωσης με τους Αιώνιους Θεούς.

Πάντως, είναι μια δουλειά καλογραμμένη με συγκεντρωμένο υλικό και σπάνια βλέπεις τόσο κατανοητό κείμενο σε φόρουμ πια...

...έχω όμως ενστάσεις και αντιρρήσεις...

Αρχαίοι Θεοί των Ελλήνων και Αμβροσία = βρυκόλακες και ζωτική ενέργεια? για ξανακοίτα το αυτό γιατί κάτι έχεις μπερδέψει... Wink

Δεύτερος Θάνατος = θάνατος της Ψυχής? χμμμ... εννοείς θάνατος της προσωπικότητας και της συνείδησης, γιατί η Ψυχή είναι αθάνατη καθώς είναι θεϊκό σπέρμα. Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα λένε θρησκευτικά και φιλοσοφικά κινήματα, τα γράφει και η Ann Besant και η Dion Fortune και ο Israel Regarntie και ένα σωρό άλλοι. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου παραθέσω τα κείμενα ή τη βιβλιογραφία.
Βέβαια, είναι λογικό ένας μάγος - βρυκόλακας να φοβάται το Δεύτερο Θάνατο και να αγκιστρώνεται στο Κατώτερο Αστρικό - γιατί εκεί καταλήγουν όσοι ασκούν τέτοιες πρακτικές- αφού θα έχει να λογοδοτήσει για πολλά και να επανορθώσει για όλες τις εγωιστικές πράξεις του.
Η Ψυχή και το Αστρικό Σώμα δεν είναι το ίδιο και το αυτό. Ναι, το Αστρικό Σώμα αποσυντείθεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ψυχή πεθαίνει... για το τι συμβαίνει πριν και μετά το Δεύτερο Θάνατο μπορείς να διαβάσεις "Το Κάρμα" της Ann Besant, το "Μέσα από τις πύλες του Θανάτου" και το "Κοσμικό Δόγμα" της Dion Fortune.

Αν οι βρυκόλακες πιστευούν ότι η παραμονή στο Αστρικό είναι ζωή ή ένα είδος ζωής, ανώτερο από αυτό στο φυσικό πεδίο, τότε, μάλλον θα πρέπει να ψάξουν λίγο καλύτερα τα δεδομένα τους... όταν αρνείσαι να προχωρήσεις στο Δεύτερο Θάνατο, αρνείσαι την εξέλιξη της Ψυχής σου και όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν προσπεράσει το επίπεδό σου και θα έχουν ανέλθει -γιατί αυτός είναι ο σκοπός της Ψυχής-, ο βρυκόλακας θα παραμείνει στο Κατώτερο Αστρικό χωρίς "τροφή" και χωρίς τρόπο διαφυγής από τη φυλακή που ο ίδιος έχει επιλέξει...
Αν κάποιος βλέπει κοντόφθαλμα, ναι, είναι ελευθερία αυτό που προσφέρει ο βαμπιρισμός, αλλά μακροχρόνια είναι φυλακή και εξορία.

Ασφαλώς, ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση και το δικαίωμα της επιλογής, άρα το που κατευθύνουμε την Ψυχή μας είναι προσωπική επιλογή, αλλά επειδή δεν είναι το ίδιο με το να διαλέγεις πουκάμισα σε ένα μαγαζί με ρούχα, καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις επιλογές μας... WinkΕπιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Voladore
Νεόφυτος
Νεόφυτος


Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 17/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: fake or not   Παρ Ιαν 28, 2011 4:42 pm

Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά τα “μεταφυσικά” να είναι απλά φαντασίες και ψευδαίσθησεις!

Ας κάνουμε λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, βλέποντας το θέμα λίγο πιο ορθολογιστικά, διότι μπορεί να μην υπάρχει ψυχή και να είμαστε απλά όντα με σάρκα. Αν ισχύει αυτό τότε απλά κοροϊδευόμαστε. Παρόλο ότι έχω μελετήσει πολύ αυτά τα ζητήματα δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Διότι η τεχνική του βαμπιρισμού ίσως να είναι μια αυταπάτη.

Για να πάρεις ενέργεια πρέπει να χρησιμοποιήσεις τεχνικές αναπνοής. Παίρνοντας όμως βαθιές εισπνοές λαμβάνουμε παραπάνω οξυγόνο το οποίο προσφέρει διαύγεια πνεύματος, μας βελτιώνει τη διάθεση και μας μειώνει το άγχος επειδή οξυγονώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος.

Έτσι λοιπόν το περισσότερο οξυγόνο σε συνδυασμό με την αυθυποβολή που κάνεις πιστεύοντας ότι θα νιώσεις καλύτερα, ίσως να είναι η αιτία που τα βαμπίρ πιστεύουν ότι υπάρχει ο βαμπιρισμός.

Χρειάζονται πειραματισμός και επιστημονικές έρευνες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nikhforos
Νεόφυτος
Νεόφυτος


Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Σαβ Ιαν 29, 2011 12:49 am

Voladore έγραψε:
Χρειάζονται πειραματισμός και επιστημονικές έρευνες για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Πιστεύεις ποτέ πως η επιστήμονες θα έλεγαν ποτέ την αλήθεια για τέτοια θέματα? ή ακόμα καλύτερα θα τους άφηναν? σίγουρα δεν λέω ότι τα περνώ όλα σαν δεδομένα χωρίς να κάνω μια "υποτυπώδη" μελέτη για ότι ακούω, μα είναι σίγουρο πως μέσα από το "ψάξιμο" που έχεις κάνει σε αυτά τα θέματα γενικά θα έχεις καταλάβει ότι σίγουρα τα πράγματα δεν είναι οπός φαίνονται...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mantis
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 278
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
Ηλικία : 41
Τόπος : Athens...by night...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τρι Φεβ 01, 2011 5:34 pm

Καλησπέρα μας και Καλό μήνα!

Voladore έγραψε:
Καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά τα “μεταφυσικά” να είναι απλά φαντασίες και ψευδαίσθησεις!

Ασφαλώς και θα πρέπει να είμαστε ορθολογιστές... αν είμαστε απλοί ερευνητές.

Βασική προϋπόθεση στη μαγεία και στην Υψηλή Τέχνη είναι η ύπαρξη πίστης. Αν ο μάγος πιστεύει σε αυτό που κάνει και στην επιτυχία του πονήματός του θα επιτύχει, ακόμα κι αν δεν έχει πολλές γνώσεις.

Πέρα από βασική προϋπόθεση, η πίστη είναι και "κοινό μυστικό"... οπότε ας μην κάνουμε τις πάπιες και άλλα πουλερικά όταν δεν έχουμε αντίλογο... Smile Wink

Παράθεση :
Ας κάνουμε λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, βλέποντας το θέμα λίγο πιο ορθολογιστικά, διότι μπορεί να μην υπάρχει ψυχή και να είμαστε απλά όντα με σάρκα. Αν ισχύει αυτό τότε απλά κοροϊδευόμαστε. Παρόλο ότι έχω μελετήσει πολύ αυτά τα ζητήματα δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Διότι η τεχνική του βαμπιρισμού ίσως να είναι μια αυταπάτη.


Φίλτατε Voladore αυτό το διάστημα παραθέτεις τις απόψεις σου σε ένα χώρο -στο Lux- και στον ευρύτερο χώρο του αποκρυφισμού που η ύπαρξη της ψυχής είναι δεδομένο και όχι πιθανότητα. Επιστημονικά δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει ψυχή αλλά από τη στιγμή που τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων απ' αρχής κόσμου το πιστεύουν, θεωρώ ότι ακόμα κι αν δεν υπήρχε ψυχή, τώρα πλέον υπάρχει (βλ. σκεπτομορφές κλπ).
Παράθεση :
Για να πάρεις ενέργεια πρέπει να χρησιμοποιήσεις τεχνικές αναπνοής. Παίρνοντας όμως βαθιές εισπνοές λαμβάνουμε παραπάνω οξυγόνο το οποίο προσφέρει διαύγεια πνεύματος, μας βελτιώνει τη διάθεση και μας μειώνει το άγχος επειδή οξυγονώνεται καλύτερα ο εγκέφαλος.

Έτσι λοιπόν το περισσότερο οξυγόνο σε συνδυασμό με την αυθυποβολή που κάνεις πιστεύοντας ότι θα νιώσεις καλύτερα, ίσως να είναι η αιτία που τα βαμπίρ πιστεύουν ότι υπάρχει ο βαμπιρισμός.Όποιος έχει κάνει ασκήσεις διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής, γνωρίζει ότι είναι σημαντικό να αναπνέει σωστά.
Οι βαθιές ανάσες χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένα πράγματα, το οποία δεν είναι του παρόντος.
Οι βαθιές αναπνοές προκαλούν υπεροξυγόνωση του εγκεφάλου, η οποία με τη σειρά της προκαλεί ζαλάδα και ελαφριά ναυτία. Μερικοί το παρομοιάζουν με συμπτώματα μέθης, χωρίς όμως την ευδιαθεσία (το κέφι, που λέμε) που προκαλεί το ποτό.

"Την έχω πατήσει" και ξέρω, αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις... Wink
...και ένα "δωράκι" που εντελώς τυχαία ανακάλυψα... δεν ασπάζομαι τις απόψεις του άρθρου, αλλά το βρήκα ενδιαφέρον και ο συγγραφέας είναι αρκετά "ψαγμένος"...

ΝεοβαμπιρισμόςΕυχαριστούμε τον κύριο Ηλία Χατζηνικολάου για το άρθρο του.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΚΑΛΙ
Μύστης * LUX *
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Σεληνη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιουλ 20, 2011 10:07 pm

Συμφωνα με το θεμα βρικολακων..επειδη το ψαχνω το θεμα τουλαχιστον 6 χρονια σας δινω παρακατω ενα αρχικο κειμενο ειναι ενδιαφερον..
θα προσπαθησω να σας καταχωρισω καποια στιγμη την αληθινη ιστορια που υπαρχει στο νησι το οποιο κατοικω για να μου πειτε και εσεις τις αποψεις σας..

Υπάρχει μια πολλή πλούσια παράδοση για τα φαντάσματα-Βρυκόλακες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η παράδοση δεν αφορά τους ανθρώπους με Βαμπιρισμό, αλλά ένα άλλο είδος Βαμπίρ που δημιουργείται μετά τον φυσικό θάνατο του σώματος. Οι παραδόσεις βρίθουν και οι θρύλοι είναι πάμπολλοι για το πώς και το γιατί γίνονται Βρυκόλακες μερικοί άνθρωποι μετά τον θάνατό τους. Παραπέμπω τον αναγνώστη στο βιβλίο «Βρυκόλακες» (εκδόσεις Αρχέτυπο) για μια εξαιρετικά ενημερωμένη συλλογή από τέτοιες παραδόσεις και γενικά μια άριστη πραγματεία με θέμα τους Βρυκόλακες.
Παραθέτω μερικά μικρά αποσπάσματα από το βιβλίο:
<<… Είναι τόσες πολλές οι ελληνικές παραδόσεις και οι δοξασίες για το ποιοι άνθρωποι βρυκολακιάζουν όταν πεθάνουν, που αν ισχύουν όλες τους, τότε κανείς δεν είναι «υπεράνω υποψίας» στα νησιά του Αιγαίου. Στην Μυτιλήνη πιστεύουν ότι βρυκολακιάζουν όσοι έχουν κάνει μεγάλα εγκλήματα, αλλά και όσοι χτυπούν τους γονείς τους, οι τοκογλύφοι, οι μεθύστακες, αυτοί που αυτοκτονούν, όσοι έχουν αλλάξει την πίστη τους και όσοι δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία. Στην Άνδρο, βρυκόλακες γίνονται εκείνοι που όταν πέθαιναν κάποιος τους βλαστήμησε ή τους καταράστηκε… […] Οι αδικοσκοτωμένοι, οι ταλαιπωρημένοι, οι μαγεμένοι από κακές μάγισσες, αυτοί που αργούν να ξεψυχήσουν, όσοι δεν πρόλαβαν να εκπληρώσουν μια ιερή υπόσχεση που έδωσαν, αυτοί που για κάποιο λόγο μένουν άταφοι, τα αβάφτιστα μωρά που πέθαναν πριν προλάβουν να τα βαφτίσουν, κι αυτοί που πεθαίνουν μόνοι τους την νύχτα με πανσέληνο, όλοι αυτοί βρυκολακιάζουν σύμφωνα με τις δοξασίες πολλών νησιών του Αιγαίου. […] Αλλά βρυκολακιάζουν και όσοι έχουν την ατυχία να περάσει μια γάτα από πάνω τους μόλις ξεψυχήσουν, γι’ αυτό και οι άνθρωποι φυλούν πολύ καλά το δωμάτιο του νεκρού μέχρι να τον πάρουν για την ταφή του…>> («Βρυκόλακες», εκδόσεις Αρχέτυπο, σελ. 206)

<<… Οι Βρυκόλακες […] βγαίνουν από τους τάφους τους κάθε νύχτα, συνήθως τα μεσάνυχτα, προτιμούν όμως τις νύχτες χωρίς φεγγάρι για να μπορούν να γίνονται ένα με το σκοτάδι και να αρπάζουν τα θύματά τους.
Βγαίνουν κάθε νύχτα, αλλά στην Σαντορίνη δεν βγαίνουν ποτέ το Σάββατο, στην Πρέβεζα δεν βγαίνουν ποτέ την Κυριακή, στην Τήνο δεν βγαίνουν ποτέ την Παρασκευή […] στην Σέριφο φοβούνται να βγουν από τα μνήματά τους μόνο την Τρίτη (εκτός αν πέφτει Τρίτη και 13, οπότε έχουν γλέντι), στην Κάλυμνο προτιμούν να βγαίνουν τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες γιατί τους αρέσει ο παγωμένος βοριάς που φυσά, καβαλούν πάνω του και ταξιδεύουν από σκεπή σε σκεπή…>> («Βρυκόλακες», εκδόσεις Αρχέτυπο, σελ. 205)

<<… Για την μορφή και την εμφάνιση του Βρυκόλακα, όλοι οι νησιώτες διαφωνούν και οι πεποιθήσεις ποικίλουν από νησί σε νησί. Στην Σκόπελο δεν έχουν καθόλου σάρκες αλλά είναι σκελετοί που περπατούν και στην Αλόννησο έχουν σάρκες μαύρες και γυαλιστερές, που λάμπουν στο σκοτάδι. Στο Πήλιο είναι λαμπεροί, και στα Άγραφα είναι αόρατοι εκτός από τις νύχτες με φεγγάρι. Στη Σαμοθράκη πιστεύουν ότι το σώμα τους είναι από φωτιά, αλλά μπορεί να είναι και σκιές ή να είναι τελείως αόρατοι. Στις Σπέτσες, στην Ύδρα και στα Κύθηρα, είναι κακόσχημοι καμπούρηδες με κατάμαυρα χέρια και μεγάλα νύχια. Στην Τήνο έχουν τη μορφή του νεκρού, αλλά με μακριά γένια, μακριά μαλλιά και μακριά γαμψά νύχια. Στην Χίο είναι λευκοντυμένοι -με τα σάβανά τους- αλλά έχουν και ένα αρχηγό, που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος και κατάμαυρος κι ολόγυρά του χοροπηδούν οι άλλοι. Στη Λέσβο έχουν πρόσωπο κατακκόκινο και πολύ άγριο, κι έχουν δόντια σαν του σκύλου ή σαν της γάτας. Πολλές φορές περπατούν με τα τέσσερα και ουρλιάζουν σαν λύκοι…>> («Βρυκόλακες», εκδόσεις Αρχέτυπο, σελ. 206-207)

Οι θρύλοι επίσης λένε ότι επιτίθονται μόνο στους συγγενείς τους και κατά προτίμηση στους άμεσους απογόνους τους (παιδιά και εγγόνια).
Το πιο πιθανό όμως για το πώς βρυκολακιάζουν οι νεκροί, είναι ότι το σώμα του νεκρού καταλαμβάνεται από Δαίμονα αμέσως μετά την «αποχώρηση» της ψυχής του. Δεν πρόκειται δηλαδή για αυτόν καθ’ αυτόν τον νεκρό, αλλά για Δαίμονα-μυζητήρα.
Ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθεί το σώμα από τον Δαίμονα και να πάψει να περιφέρεται στον δικό μας κόσμο τρομοκρατώντας και φονεύοντας τους ζωντανούς, είναι να καεί το σώμα του νεκρού, να εξορκιστεί ο Δαίμονας, και να καθαγιαστεί ο τάφος. Και πάλι, οι μύθοι περί παλουκιών, αποκεφαλισμών, σκόρδων κλπ, δεν είναι τίποτε άλλο παρά… μύθοι!

Πηγη:www.geocities.com
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΚΑΛΙ
Μύστης * LUX *
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 23/06/2011
Τόπος : Σεληνη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Τετ Ιουλ 20, 2011 10:11 pm

Τα Βαμπίρ επίσης, διαχωρίζονται σε 2 βασικές κατηγορίες:Τα Πρανικά Βαμπίρ – Που έχουν περισσότερη ανάγκη από τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, κυρίως αυτές που περιέχουν αίμα. Οι πρωτεΐνες είναι αναγκαίες για την ύπαρξή τους και χωρίς αυτές αρχικά εξασθενούν σημαντικά, στην συνέχεια αρρωσταίνουν σοβαρά και τέλος επέρχεται ο θάνατος. Ο μύθος που θέλει αυτά τα Βαμπίρ να απομυζούν ανθρώπους και ζώα από το αίμα τους μέχρις ότου να τους σκοτώνουν, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι μια ελάχιστη ποσότητα ζωντανού αίματος, της τάξεως των 30-50ml, είναι αρκετή για να τους αναζωογονήσουν και να τους διατηρήσουν εύρωστους για τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες! Εάν μάλιστα δυσκολεύονται να βρουν δότη, τρέφονται από το δικό τους αίμα.
Τα Ψυχικά ή Ενεργειακά Βαμπίρ – Που έχουν περισσότερη ανάγκη από ενέργεια. Την ενέργεια αυτήν την λαμβάνουν όχι μόνο από την αύρα των ανθρώπων που τους περιβάλλουν, αλλά και από την αύρα ζώων όπως επίσης και από καιρικά φαινόμενα όπως οι καταιγίδες. Όταν «τρέφονται» από την αύρα ανθρώπων και ζώων, η μόνη επίπτωση που έχει στον δότη είναι μια ελαφρά εξάντληση και πονοκέφαλος κατά την διάρκεια και για λίγες ώρες αργότερα.
Αυτές οι 2 κατηγορίες μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν προσωρινά μέχρι το Βαμπίρ να λάβει αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Για παράδειγμα, ένα Ψυχικό Βαμπίρ, μπορεί να λάβει τα απαραίτητα στοιχεία επιβίωσής του από τις ζωικές τροφές ή το ζωντανό αίμα, αλλά θα ικανοποιηθεί η ανάγκη του πολύ προσωρινά και όχι ολοκληρωτικά. Θα είναι δηλαδή μια προσωρινή λύση ανάγκης. Το ίδιο ισχύει και ανάποδα για τα Πρανικά Βαμπίρ.
Έχω ήδη αναφέρει την λέξη «δότης». Ο δότης δεν είναι θύμα των Βαμπίρ, αλλά προτίθεται οικειοθελώς να τους παράσχει αυτό που έχουν ανάγκη. Λανθασμένα έχει επικρατήσει η άποψη ότι τα Βαμπίρ επιτίθονται και παίρνουν δια της βίας αυτό που χρειάζονται από τα θύματά τους. Αυτό όμως δεν είναι η πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, τα Βαμπίρ προσπαθούν να βρουν ένα δότη, στον οποίο εξηγούν ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζονται, κάθε πότε το χρειάζονται και πως θα το πάρουν. Υπάρχει δηλαδή μια συνεργασία μεταξύ Βαμπίρ και δότη (κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά για τα Ψυχικά Βαμπίρ) και συνήθως ο δότης είναι ο/η σύζυγος του Βαμπίρ, ο φίλος, ο συγγενής… Ο λόγος είναι απλός: τα Βαμπίρ δεν χρειάζεται ούτε να σκοτώσουν για να τραφούν, ούτε να δημιουργήσουν μόνιμους τραυματισμούς, ούτε σε γενικές γραμμές να ταλαιπωρήσουν τον/την δότη τους.

Τα Βαμπίρ δεν τρέφονται με κανονικές τροφές (εκτός των ζωικών) και καθημερινά όπως όλος ο κόσμος;
Φυσικά και τρέφονται κανονικά και καθημερινά όπως όλος ο κόσμος! Είναι άνθρωποι κανονικοί όπως όλοι υπόλοιποι, με τις ίδιες καθημερινές ανάγκες για να ζήσουν. Η διαφορά τους είναι ότι πέρα από τα όσα έχει ανάγκη κάθε ανθρώπινο σώμα, έχουν και κάποιες επιπλέον ανάγκες. Είναι για παράδειγμα σαν τους διαβητικούς, που εκτός από όλα τα άλλα, έχουν ανάγκη και από ινσουλίνη, κάτι δηλαδή που δεν χρειάζεται ένας υγιής οργανισμός.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gothic
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 142
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2009
Ηλικία : 53
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.   Δευ Ιουλ 25, 2011 11:33 pm

Καθ' ότι το μέλος Voladore δεν έδοσε συνέχεια στο θέμα του και επίσης διότη δημιουργήθηκε νέα ενότητα σεχιτικά με τον βαμπιρισμό από το μέλος ΚΑΛΙ

τι είναι τα βαμπίρ?,

η παρούσα ενότητα κλειδώνεται και παρακαλώ το μέλος ΚΑΛΙ να συνεχίσει τη μελέτη της για τα βαμπίρ στη
νέα της αυτή ενότητα Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Διατριβή πάνω στο θέμα των Βρυκολάκων.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
LUX :: Εργασίες :: Τμήμα προχωρημένων-
Μετάβαση σε: