Σε αναζήτηση του Φωτός
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Μοιραστείτε
 

 Αριθμοί και η ερμηνεία τους

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
stranger
Νεόφυτος
Νεόφυτος
stranger

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010

Αριθμοί και η ερμηνεία τους  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αριθμοί και η ερμηνεία τους    Αριθμοί και η ερμηνεία τους  I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24, 2010 11:21 pm

(Της Μάρως Ιωαννίδου)

Αριθμός 1

Ο αριθμός 1 συμβολίζει την ατομικότητα, την πρωτοβουλία, την εξωστρέφεια και τις αρχηγικές ικανότητες.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 1, τότε είστε άτομα αποφασιστικά, ενεργητικά και δραστήρια. Συνήθως σας αρέσει να ξεχωρίζετε και δηλώνετε δυναμικά την παρουσία σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτετε τόλμη, κουράγιο και εξυπνάδα.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε απόλυτοι, εγωιστές και ισχυρογνώμονες. Εκμεταλλευθείτε τις θετικές ιδιότητες του αριθμού σας και να είστε σίγουροι πως και οι άλλοι θα τις εκτιμήσουν και θα τις επικροτήσουν.

Αριθμός 2

Ο αριθμός 2 συμβολίζει τη συνεργασία, τη διπλωματία, την αισθητική και τη μετριοφροσύνη. Είναι ο αριθμός του υποσυνείδητου, της ευσυνειδησίας και της σεμνότητας.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 2, τότε είστε άνθρωποι που αγαπάτε την αρμονία και την ηρεμία στο περιβάλλον σας. Συνήθως σας αρέσει να δουλεύετε μαζί με άλλους, είστε φιλότιμοι και προσφέρετε πρόθυμα τις υπηρεσίες σας.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε δειλοί, σχολαστικοί και ντροπαλοί. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και διεκδικήστε περισσότερο τα δικαιώματά σας.

Αριθμός 3

Ο αριθμός 3 συμβολίζει την καλλιτεχνία, τη δημιουργία, την έμπνευση και τη φαντασία.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 3, τότε είστε άτομα κοινωνικά, εκδηλωτικά και γενναιόδωρα. Έχετε το χάρισμα του λόγου, της δημιουργίας και της πρωτοτυπίας. Συνήθως προτιμάτε τα ελεύθερα επαγγέλματα ή αυτά που θα σας δώσουν ανοιχτό πεδίο δράσης.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε υπερβολικά αυθόρμητοι, ιδιότροποι και επιπόλαιοι. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας.

Αριθμός 4

Ο αριθμός 4 συμβολίζει την πρακτικότητα, τη λογική, τη μεθοδικότητα και τον υλισμό. Είναι ο αριθμός της σοβαρότητας και των ενστίκτων.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 4, τότε είσαστε άτομα που θέλετε να πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη και δύσκολα ρισκάρετε. Διαθέτετε κουράγιο, αντοχή, επιμονή και αξιοπρέπεια.

Πολλές φορές, μπορεί να γίνετε κτητικοί, απόλυτοι και πεισματάρηδες. Μάθετε να ακούτε τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων και δεν θα χάσετε. Γενικά, έχετε όλα τα φόντα για να χτίσετε σε γερές βάσεις τη ζωή σας.

Αριθμός 5

Ο αριθμός 5 συμβολίζει την ευστροφία, την προοδευτικότητα, την περιέργεια και τη μάθηση. Είναι ο αριθμός της έρευνας, των αισθήσεων και της προσαρμοστικότητας.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 5, τότε είστε άνθρωποι δραστήριοι, έξυπνοι και ανεξάρτητοι. Αγαπάτε την πρόοδο, την ανάπτυξη και σας μαγεύει κάθε τι καινούργιο και διαφορετικό. Συνήθως προτιμάτε τα ελεύθερα επαγγέλματα ή αυτά που διαθέτουν ελεύθερο πεδίο δράσης. Έχετε το χάρισμα του λόγου και της ευελιξίας.

Πολλές φορές, μπορεί να γίνεστε νευρικοί και ανυπόμονοι.

Αριθμός 6

Ο αριθμός 6 συμβολίζει τη δικαιοσύνη, την καλλιτεχνία, την εξυπηρέτηση και τη φαντασία. Είναι ο αριθμός του καθήκοντος, της αρμονίας, της ομορφιάς και του ιδεαλισμού.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 6, τότε είστε άτομα δίκαια, ευσυνείδητα και γενναιόδωρα. Αγαπάτε την αισθητική, την κομψότητα και το όμορφο περιβάλλον. Συνήθως διαλέγετε επαγγέλματα που θα σας κάνουν χρήσιμους και σέβεστε τις παραδόσεις.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε αναποφάσιστοι, σχολαστικοί και εγωιστές. Μην σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας.

Αριθμός 7

Ο αριθμός 7 συμβολίζει την πνευματικότητα, την έρευνα, την παρατήρηση και την ανάλυση. Είναι ο αριθμός του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της γνώσης.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 7, τότε είστε άνθρωποι μεθοδικοί, παρατηρητικοί και υπερήφανοι. Αγαπάτε το διάβασμα, την ησυχία και διαθέτετε διαίσθηση και εξυπνάδα. Συνήθως προτιμάτε τα ελεύθερα ή τα πρωτότυπα επαγγέλματα και διαλέγετε προσεκτικά τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε καχύποπτοι, εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Αφήστε πιο ελεύθερο τον εαυτό σας να γευτεί τις μικροχαρές της ζωής.

Αριθμός 8

Ο αριθμός 8 συμβολίζει την εργατικότητα, την οργάνωση, τη δύναμη και την εξουσία. Είναι ο αριθμός της εγκράτειας, της πρακτικότητας και της σκληρής δουλειάς.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 8, τότε είστε άτομα ενεργητικά, φιλόδοξα και δραστήρια. Διαθέτετε σωστή κρίση, διαλλακτικότητα, αλλά και δυναμισμό. Βάζετε υψηλούς στόχους στη ζωή σας, θέλετε να πετύχετε και να πάτε μπροστά. Συνήθως διαλέγετε επαγγέλματα που θα σας φέρουν επιτυχία, χρήματα και κοινωνική καταξίωση.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε εργασιομανείς, ψυχροί και παραδόπιστοι. Βρείτε τη χρυσή τομή, για να μη χάσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αριθμός 9

Ο αριθμός συμβολίζει τον ιδεαλισμό, την πνευματική καλλιέργεια και τα καλλιτεχνικά ταλέντα. Είναι ο αριθμός της ευσπλαχνίας, της τελειότητας, της φιλανθρωπίας.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 9, τότε είστε άνθρωποι που ενδιαφέρεστε για τον πλησίον σας και με χαρά προσφέρετε τις συμβουλές και τη βοήθειά σας. Κερδίζετε εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων και σας διακρίνει μια γοητεία και ένας φυσικός μαγνητισμός. Αγαπάτε την τέχνη, την πολιτική και συνήθως διαλέγετε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με κόσμο.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε νευρικοί, δειλοί, ιδιότροποι και παθητικοί. Μη χάνετε εύκολα το κουράγιο σας.

Αριθμός 11

Ο αριθμός 11συμβολίζει τα οράματα, τα υψηλά ιδανικά, τον ιδεαλισμό και την πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένας αριθμός που συναντάμε συχνά στους πολιτικούς αρχηγούς, τους φιλόσοφους, τους συγγραφείς, τους διδάσκαλους και τους αποκρυφιστές.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 11, τότε είστε άτομα πονόψυχα, δίκαια και έντιμα. Διαθέτετε αντίληψη, περιέργεια και βάρος. Η διαίσθηση δεν σας λείπει και πρόθυμα προσφέρετε τις συμβουλές και τη βοήθειά σας στους άλλους.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε αυστηροί, παθητικοί και προκατειλημμένοι. Εκμεταλλευθείτε σωστά τις αρετές σας και ακολουθήστε τη φωνή της καρδιάς σας.

Αριθμός 22

Ο αριθμός 22 συμβολίζει την πίστη, τον ιδεαλισμό, τα οράματα και την πρωτοτυπία. Είναι ο αριθμός της φιλανθρωπίας, της ηθικής, της φιλίας και της πνευματικότητας.

Αν ένας από τους αριθμούς σας είναι το 22, τότε είστε άτομα τίμια, εργατικά και φιλότιμα. Σας αρέσει να βοηθάτε, αλλά και να κατευθύνετε τους άλλους. Πιστεύετε στη φιλία, στον γάμο και γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Θέλετε να πετύχετε και να φθάσετε ψηλά, μέσα από επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική βοήθεια και προσφορά.

Μερικές φορές, μπορεί να γίνετε εγωιστές και υπερβολικά φιλόδοξοι. Χρησιμοποιήστε σωστά τις ικανότητές σας και μη βιάζεστε.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stranger
Νεόφυτος
Νεόφυτος
stranger

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010

Αριθμοί και η ερμηνεία τους  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ........   Αριθμοί και η ερμηνεία τους  I_icon_minitimeΔευ Αυγ 02, 2010 10:23 pm

εμενα βγαζει τον αριθμο 11 μπορουμε να το πουμε και 2 αν το προσθεσουμε....εσας; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Mantis
Admin
Admin
Mantis

Αριθμός μηνυμάτων : 278
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
Ηλικία : 42
Τόπος : Athens...by night...

Αριθμοί και η ερμηνεία τους  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αριθμοί και η ερμηνεία τους    Αριθμοί και η ερμηνεία τους  I_icon_minitimeΤρι Αυγ 03, 2010 3:36 am


Καλημέρα μας!

....και πως ανακαλύπτεις τον αριθμό σου?

Ξέχασες αυτή τη μικρή λεπτομέρια.... Wink Very Happy


Ο δικός μου είναι το 5... Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stranger
Νεόφυτος
Νεόφυτος
stranger

Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2010

Αριθμοί και η ερμηνεία τους  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ......   Αριθμοί και η ερμηνεία τους  I_icon_minitimeΤρι Αυγ 03, 2010 3:56 am

Καλημερα Μαντις...ναι σωστα εχεις δικιο δεν εγραψα λεπτομερεις γιατι με παρεσυρε μια εργασια που κανω...Λοιπον συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης που εχει ο καθε ανθρωπος την αθροιζει και βγαζει τον αριθμο και αναλογα το αποτελεσμα βλεπει τι του αντιστοιχει.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Αριθμοί και η ερμηνεία τους
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
LUX :: Εργασίες :: Βασικές αρχές-
Μετάβαση σε: